• Jesper Christensen
  Underviser i Markedsføring

  Jesper er uddannet frisør og har efterfølgende været hos Schwartzkopf i ind- og udland. Herefter har han arbejdet for Søren Pjedsted i Cha-Cha-Cha, for herefter at gå videre til den visuelle branche, hvor han i dag er medarbejder i en større virksomhed, som har til huse i Storkøbenhavn.

  Virksomheden beskæftiger sig med visuel profilering og reklame – se evt. www.vangsgaard.dk for nærmere.

  Jesper har arbejdet med detailbutikker og detailbranchen generelt i en lang årrække og har derfor en god erfaring i at spore og fremprovokere fremgang – bl.a. via god planlægning og motivation.

 • Kate Holm Sørensen
  Underviser i Ledelse samt Konflikthåndtering

  Kate er erhvervspsykolog og indehaver af konsulentfirmaet Menneskefaktor, hvor hun arbejder med at styrke og udvikle præstationer og trivsel blandt ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer. Med mere end 15 års erfaring med erhvervspsykologien har Kate bl.a. arbejdet med lederudvikling, strategiudvikling, teamudvikling, præstationskultur, trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

 • Pia Børsting
  Underviser i Arbejdsmiljø

  Pia er uddannet ergoterapeut, arbejdsmiljøunderviser og Master i arbejdsmiljø og miljøledelse. Igennem de sidste 12 år har hun arbejdet med arbejdsmiljø inden for forskellige brancher, herunder frisørbranchen.

  Pia underviser i arbejdsmiljø, hvor der tages udgangspunkt i de vigtigste regler, som Frisørerne skal kende for at kunne få en grøn smiley fra Arbejdstilsynet ved et screeningsbesøg.

  Pia er indehaver af Børsting Consult – se mere på www.dinarbejdsmiljopartner.dk

 • Thomas Hedegaard
  Underviser i Økonomi

  Thomas har arbejdet som revisor i 11 år og er statsautoriseret revisor. Vejen til at blive godkendt som statsautoriseret revisor er foregået via 4 år på HD R ved Handelshøjskolen i Aarhus, 2 1/2 år på Cand. Merc. Aud. ved Aalborg Universitet og 2 år på SR-Akademi. Sideløbende med studierne har Thomas arbejdet på fuld tid hos Kvist & Jensen A/S, statsautoriserede revisorer. Thomas er underviser på interne kurser i Revisorgruppen Danmark og har tidligere undervist i grundlæggende økonomistyring på make-up artist uddannelsen samt webdesigneruddannelsen.


Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info