RØMØ

I naturskønne omgivelser på Rømø, ligger denne dejlige og lyse ferielejlighed. Arkitekttegnet og af højeste kvalitet. Lejligheden ligger tæt på havnebyens hyggelige maritime miljø.

Feriehus: 97 m2
Personer: 4
Husdyr tilladt: nej
Vand: 750m

Wellness til 6 og 2 til golf

På Rømø findes en af Danmarks smukkeste golfbaner (pay & play) – pragtfuldt beliggende 9-hullers bane med udsigt over klitter og Vesterhavet.

Er du mere til wellness og afslappende selvforkælelse, er der også rige muligheder, da området huser et stort wellnesscenter med svømmehal, fitness-afdeling, syv behandlingsrum og et stort udbud inden for spa-behandlinger. Ønskes yderligere VIP-kort, skal disse købes separat.

Se hvornår feriehuset er ledigt

Se de generelle betingelser HER

Booking og spørgsmål på dofk@dofk.dk

Medlemmerne siger:
”Efter en lidt uheldig start på uge 25, uden rengøring og wellness, var opholdet nok noget af det bedste vi har oplevet. Lejligheden var af bedste standard. Alt fungerede. Tak for det! Det bliver ikke sidste gang, vi prøver dette sted”
– Ejvind Jacobsen, Hobro

”Rømø får en anden dimension, hvis man er så heldig at komme i betragtning til feriehuset i Havnebyen. Her har dofk ramt plet. Man lander midt i et vel designet luksus miljø med god (hav) udsigt fra 1. sal, smagfuld indretning og wellness så det basker. Der er plads til hele familien, børn som voksne, og så kan man dase på alles præmisser 24/7.”
– Per & Judy Anderson, Søllerød


Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & vejledning

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info