DOFK MESTERBREVSKURSER

UNDERVISERE

 • Pia Børsting
  Underviser i Arbejdsmiljø samt Kursus for enkeltstående

  Pia er uddannet ergoterapeut, arbejdsmiljøunderviser og Master i arbejdsmiljø og miljøledelse. Igennem de sidste 12 år har hun arbejdet med arbejdsmiljø inden for forskellige brancher, herunder frisørbranchen.

  Pia underviser i arbejdsmiljø, hvor der tages udgangspunkt i de vigtigste regler, som Frisørerne skal kende for at kunne få en grøn smiley fra Arbejdstilsynet ved et screeningsbesøg.

  Pia er indehaver af Børsting Consult – se mere på www.dinarbejdsmiljopartner.dk

 • Thomas Hedegaard
  Underviser i Økonomi - også for enkeltstående

  Thomas har arbejdet som revisor i 11 år og er statsautoriseret revisor. Vejen til at blive godkendt som statsautoriseret revisor er foregået via 4 år på HD R ved Handelshøjskolen i Aarhus, 2 1/2 år på Cand. Merc. Aud. ved Aalborg Universitet og 2 år på SR-Akademi. Sideløbende med studierne har Thomas arbejdet på fuld tid hos Kvist & Jensen A/S, statsautoriserede revisorer. Thomas er underviser på interne kurser i Revisorgruppen Danmark og har tidligere undervist i grundlæggende økonomistyring på make-up artist uddannelsen samt webdesigneruddannelsen.

 • Kate Holm Sørensen
  Underviser i Ledelse, Konflikthåndtering samt Kursus for enkeltstående

  Kate er erhvervspsykolog og partner i konsulentfirmaet UKON, hvor hun arbejder med at styrke og udvikle præstationer og trivsel blandt ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer. Med mere end 15 års erfaring med erhvervspsykologien har Kate bl.a. arbejdet med lederudvikling, strategiudvikling, teamudvikling, præstationskultur, trivsel og psykisk arbejdsmiljø.

 • Mette Nissen Pedersen
  Underviser i Markedsføring

  Mette Nissen Pedersen stiftede i 2003 marketingbureauet – Essens Kommunikation, som blandt andet har stået bag kampagnen “Din Drøm” samt indholdet på dofks officielle Facebookside. Derfor har Mette et indgående kendskab til branchen og dofks arbejde. Mette har skabt gode resultater for sine kunder på sociale medier, så der er rig mulighed for, at få gode værktøjer til Facebook og Instagram med hjem.


Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & vejledning

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info