DOFK MESTERBREVSKURSER

MARKEDSFØRING

Er I kendte for det, I er gode til?

Verden er digital og hver dag bliver vi som kunder inspireret på Facebook og Instagram. Vi lytter og lader os influere af familie, venner og forbilleder. Derfor ligger den egentlige konkurrence i dag ikke på prisen, men særligt i at være den salon med de bedste kundeoplevelser. Og så skal I være kendte for det.

Det får du med fra kurset
Kurset i markedsføring er for selvstændige frisører og kosmetikere, der vil forbedre deres digitale kompetencer, styrke deres kunderelationer og være kendte for det, de er gode til i deres lokalmiljø. Deltagerne bliver undervist i at tiltrække nye kunder, men i den grad også i at fastholde de eksisterende kunder.

Underviser
Mette Nissen Pedersen stiftede i 2003 marketingbureauet – Essens Kommunikation, som blandt andet har stået bag kampagnerne ”Din Drøm” og ”Bliv Frisør” samt stået for en systematisk håndtering af dofks Facebookside. Derfor har Mette et indgående kendskab til branchen og dofks arbejde. Mette har skabt gode resultater for sine kunder på sociale medier, så der er rig mulighed for, at få gode værktøjer til Facebook og Instagram med hjem.

Hør hvad underviser Mette Nissen Pedersen fra Essens fortæller om kurset:

 

Her kan du læse udtalelsen fra medlemmer der har deltaget i kurset Markedsføring

Se hvornår næste kursus afvikles i kursusoversigten.

Tilmelding eller spørgsmål kan rettes til dit lokale sektionskontor.

 

Pris DKK 1.750 incl. morgenmad og frokost


Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info