marts 21, 2023 /

Har du tjek på erhvervsrejseforsikringen?

Mange tror, at den private rejseforsikring dækker, når salonens medarbejdere tager på tur til udlandet, men det kan blive en dyr omgang.

Marsh har gennem de seneste måneder fået mange henvendelser omkring rejseforsikring på studieture, og mange har desværre troet, at ens private rejseforsikring kunne bruges til sådanne rejser.

Langt de fleste private rejseforsikringer dækker ikke, hvis man rejser i erhvervsøjemed. Eksempelvis betragtes inspirationsture, teambuilding og konkurrencer i udlandet alle som erhvervsrejser, og man skal derfor have en erhvervsrejseforsikring med i bagagen.

I forbindelse med sygdom/tilskadekomst under rejser i Europa er der også mange, der læner sig op ad ”Det blå EU-sygesikringskort”. Kortet giver da også ret til behandling på offentligt hospital/læge, men man skal være opmærksom på, at der ikke er dækning på private hospitaler, ligesom der kan være tale om egenbetaling i nogle lande. Der er heller ikke dækning for hjemtransport, mistet bagage mm.

Ny erhvervsrejseforsikring hos dofk

Sammen med Marsh og Gouda tilbyder vi nu en erhvervsrejseforsikring i Europa, som dækker udgifter til både private og offentlige behandlingssteder. Forsikringen kan tegnes for det antal personer, og det antal dage man skal bruge og koster 50-60 kr. pr. dag.

Som en lille tillægsbemærkning kan vi informere om, at løsøreforsikringen fra Codan for nyligt at blevet udvidet, så de sakse og andet udstyr man har med på kortere erhvervsrejser i udlandet fremadrettet vil være dækket selvom de ikke bliver stjålet på forsikringsstedet (salonen).

 

Man kan tegne forsikringen her.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & vejledning

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info