januar 26, 2023 /

Få hjælp til at bogføre og holde styr på fradragene

Vokser bunken af bilag, og er du i tvivl om, hvordan du bogfører dem, eller hvornår du kan trække udgifterne fra? Med Skattestyrelsens Bogføringsguide får du hjælp hele vejen fra bilag til bogføring – uden at misse et fradrag.

Det bliver lettere at indberette korrekt moms
Med daglig bogføring og styr på bilagene bliver det nemmere for dig at indberette korrekt moms til tiden.

Bogføringsguiden er et værktøj til dig, der har din egen virksomhed. Du kan få gavn af den, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, der er registreret for moms eller en personligt ejet mindre virksomhed (PMV).

Sådan bruger du guiden
Har du udgifter til computer eller telefon. Rejser eller arbejdstøj. I Bogføringsguiden kan du vælge mellem en lang række af emner, når du skal have styr på bilagene. Når du har valgt det rigtige emne, stiller guiden dig en række spørgsmål, inden du får et forslag til, hvordan du skal bogføre det.

I forslaget kan du se, hvilke beløb der skal bogføres på de forskellige konti. Du kan også se, om du kan få fradrag for din udgift. Og så er det bare at kopiere det hele ind i dit daglige regnskab eller bogføringsprogram.

Du finder guiden på skat.dk/bogføringsguide.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & vejledning

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info