oktober 11, 2021 /

Velkommen til ny direktør

I forbindelse med vores fusion 1. januar 2022 har dofk søgt en ny direktør, idet vores nuværende John Petersen ønsker at gå på pension.

dofk er utrolig glad for at kunne præsentere vores nye direktør, nemlig Kirsten Munch, som tiltræder 1. december.

Kirsten kommer fra et job som politisk direktør i Horesta, hvor hun har været ansat i 7 år. Hun har forinden dette job været souschef i Venstre´s folketingsgruppe, og vigtigst af alt, så forstår hun udfordringerne, som de mindre virksomheder står med.

Hun har en baggrund som cand.merc. jur., hvilket vil sige, at hun både har økonomi og jura med i bagagen. Hun har kendskab til al det politiske arbejde, et stort netværk og så har hun desuden en stor viden om organisationsarbejde, også til organisationen, dofk😊

Vi får i Kirsten et utrolig sødt menneske, èn der har et kæmpe drive og engagement, og som ikke er bange for selv at tage fat. Hun har allerede vist os, at hun bobler af ideer og tiltag til gavn for både medlemmer og personale i dofk, og jeg er utrolig stolt over, at skulle arbejde tæt sammen med Kirsten de kommende år.

Vi i dofk glæder os utrolig meget til dette samarbejde, og er sikker på at I vil kunne lide hende.

I forbindelse med at John Petersen fratræder, efter en helt utrolig arbejdsindsats, så holdes der en ”Goddag-Farvel reception” på Islands Brygge onsdag den 1. december fra kl. 13 – 15, hvor der er mulighed for at hilse både ”på og af”.

Et gammelt ordsprog siger: ”Hvor der lukkes en dør, der åbner der sig et vindue”. Jeg ved, det her bliver godt for dofk😊

Læs den udsendte pressemeddelelse HER

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & vejledning

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info