marts 19, 2021 / ,

Manglende genåbning – IGEN!

Det skriger til himlen!!!!!

Jeg havde håbet SÅ meget! Men jeg havde dog ikke regnet med det. Efterhånden så er der INTET, som i overhovedet intet, der giver mening i regeringens politik. Der er simpelthen ikke logik i noget af det!

Der er helt klare beviser for, at det så godt som ingenting vil betyde at åbne op for de liberale erhverv. Dette viser både tal og analyser, som både sundhedsmyndighederne og virologer bakker op om.

Det her er ren magtpolitik!

Men vil man have den magt til at bestemme over andres levebrød, så MÅ og SKAL man til lommerne, for så må man betale!


Det kan ikke være rigtigt, at selvstændige skal blive ved med at betale af egen lomme, som der efter mange måneder nu er et stort hul i.

Vær ikke i tvivl om, at vi i dofk sammen med SMVdanmark vil tage fat i de ansvarlige politikere for at forsøge at ændre på tingene!

Til jer, som spørger ind til, at lønkompensationen rækker indtil den 12/4, så skyldes dette, at der er brancher, som har brug for en ekstra uge til at “rulle deres forretning i gang” efter nedlukningen. Det skyldes absolut ikke, at der allerede er taget stilling til en yderligere forlængelse, som nogle af jer har troet. Slet ikke.

Vi fortsætter kampen!”

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info