december 17, 2020 /

Corona – IGEN! – *OPDATERET*

Så gik det ikke længere. Vi er igen lukket ned.

Fra på mandag og til og med søndag d. 3. januar er vi igen tvangslukket. Storcentrerne allerede fra i morgen.

Se nedenstående, som er et udpluk af restrikstionsvejledningen fra Sundheds- og Ældreministeriet:
Før jul indføres en række nye restriktioner for detailhandlen og serviceerhvervene. Indkøbscentre, stormagasiner, arkader og basarer lukkes fra 17. december 2020 til og med 3. januar 2021. Udvalgsvarebutikker, som fx byggemarkeder, boligforretninger mv., der er på 5000 m2 eller derover, lukker ligeledes fra den 17. december 2020 til og med 3. januar 2021.
Desuden lukker liberale serviceerhverv, hvor den nødvendige smitteforebyggende afstand ikke kan sikres, herunder frisører, massører, tatovører, køreskoler mv., fra mandag den 21. december 2020 til og med 3. januar 2021.
Som oplyst på pressemødet, så genopstår de forskellige hjælpepakker fra foråret. Altså lønkompensation, tabt omsætning og faste omkostninger.
Der forhandles pt. i disse timer om dem. Vi har naturligvis sammen med SMVdanmark allerede nu sørget for, at budskabet om, at man burde kunne sende personale hjem på dagpenge, for at virksomhederne har en chance for at overleve, kommer med til disse forhandlinger.
Vi ved, at allerede nu har det været dyrt i sygemeldinger, og allerede nu er der sendt flere af jeres kollegaer i pressen, som skal forklare jeres situation.

Flere af jer har allerede spurgt om jeres personale må arbejde mere her hen over weekenden. dofk har nu indgået en aftale med DFKF om merarbejde torsdag, fredag og lørdag. Læs mere på FAQ – HER

 

 

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info