august 25, 2020 /

Stå stærkt med dofk

Hos dofk har vi i den seneste tid fået mange henvendelser fra selvstændige frisører, der oplever udfordringer i forbindelse med kompensation under Corona. Mange frisører står til at skulle tilbagebetale stort set alle de penge, som de har modtaget i kompensation for tabt omsætning. Hos dofk arbejder vi på højtryk for at få dette ændret.

Få de bedste vilkår for at drive salon

Som den eneste fagorganisation for selvstændige frisører har vi tæt kontakt med vores medlemmer. For det er jeres rettigheder, behov og ambitioner, vi dagligt arbejder for. Med vores erfaring, netværk og redskaber hjælper vi dig, så du har de bedste vilkår for at drive salon – også i en tid med svære arbejdsbetingelser som her under Corona. Se hvordan du bliver medlem her.

Vi er tæt på dig som medlem

Hos dofk har vi taget ansvaret for frisørfagets regler, rettigheder og rammer, så hverdagen altid er enkel for dig – og du har plads og ro til kreativitet og inspiration. Som medlem af dofk får du gavn af vores kendskab til branchens regler. Vi er altid klar til at tage enkeltsager op, hvis du oplever, at din forretning bliver klemt. Din sag kan være vigtig for andre, ligesom du får fordel af vores arbejde for andre salonejere. Stå stærkt og aldrig alene.

Lad os samle styrken

Vi har brug for dig til at styrke frisørbranchen i Danmark. Med dig står vi alle stærkere over for branchens udfordringer. Og med dig har vi mulighed for sammen at udvikle frisørfaget og skabe respekt om den høje faglige kvalitet – også i fremtiden.

Med dofk står du stærkt og aldrig alene. Bliv medlem her.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info