februar 10, 2020 /

Leder Februar – om Skills, forsikring og medlemsfordele

Skills
Skills er netop afviklet i Bella Centeret i januar. Igen i år med stor succes. Dette er det største event i Danmark, hvor man profilerer et kæmpe udvalg af erhvervsuddannelserne overfor alle, men specielt med fokus på de unge mennesker i 8.-9. klasserne på folkeskolerne samt deres forældre. Knap 50.000 personer besøgte sammen med både undervisningsministeren og statsministeren de unge ivrigt arbejdende elever. Det er et fantastisk arrangement, som du kan læse mere om inde i bladet, men allerede nu kan vi fortælle, at det i 2021 er Fredericia, der danner rammer om denne event fra den 4.- 6. februar.

AES
Jeg har skrevet om det før, men jeg gør det gerne igen, da jeg endnu engang har haft et konkret eksempel på, at et medlem er kommet i klemme. AES står for Arbejdsgivernes Erhvervssygdomsforsikring. Den er obligatorisk for vores personale, men er frivillig for mesteren/den selvstændige selv. Det er en forsikring, som går ind og dækker, såfremt den ansatte har fået tilkendt en arbejdsskade på baggrund af en erhvervssygdom, altså en sygdom, som er relateret til faget og som er opstået over længere tid. Det kunne eks. være vandeksem. Problemet som arbejdsgiver/selvstændig er, at har man ikke tegnet denne forsikring på sig selv, så får man INTET, selvom man har fået en lidelse anerkendt som en arbejdsskade.

Forsikringen kan tegnes gennem Virk.dk, og prisen ligger i år på kr. 1.080. Det kan være ærgerlige og dyre penge at spare!

Medlemsfordele
Inde i bladet kan du denne gang finde en artikel om et af vores medlemmer, som valgte at skifte forsikringsselskab, nemlig til dofk Frisørforsikring. Hun sparede rigtig mange penge om året. Faktisk til en ekstra ferie til hende og hendes familie.

Det får mig til igen at nævne vores hjemmeside www.dofk.dk, hvor alle vores medlemsfordele er lagt op. Mange gange når vi taler med medlemmer, så fortæller de, at de aldrig eller næsten aldrig har været inde og kigge på, hvad der egentlig er af fordele. Det er rigtig ærgerligt, for der kan være rigtig mange penge at spare. Der er forsikringen, der er Pension for Selvstændige, som bl.a. tilbyder en fantastisk Sundhedsforsikring til en uhørt lav pris, og som jeg kan garantere for ‘virker’. Der er Swedbank, som giver rigtig gode økonomiske kortløsninger i forhold til mange andre, og der er Proløn, håndklædeløsninger, telefoni, måtter, handsker og inden længe en musikløsning, hvor du kan spare din Kodaafgift.

Alle disse tilbud er værd at bruge lidt tid på. Dette er blot nogle af de økonomiske fordele, som du kan udnytte, når du er medlem af dofk.

Jeg håber det har vakt din interesse. Vi forsøger hele tiden at finde gode tilbud til jer, som gør at I kan spare penge.
Er der noget, som I specielt mangler, så hører vi meget gerne fra jer!

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info