oktober 2, 2019 /

Bedre erhvervslån til SMV’er

Bedre erhvervslån til SMV’er

SMV’ere skal have bedre adgang til erhvervslån. Derfor har SMVdanmark lanceret SMVerhvervslån.dk, hvor SMV’er kan låne penge til en god rente og på faste vilkår – eller investere i udlån med en bedre forrentning end i banken.

Fast rente, fair vilkår og ingen ubehagelige overraskelser. Med SMVdanmarks nye låneportal får de små og mellemstore virksomheder et reelt alternativ til at gå i banken, hvad enten de skal låne penge, eller vil forrente deres kapital bedre.

Under overskriften ”Træt af banker, som bare ikke forstår din virksomhed” udfordrer SMVdanmark den danske bankverden med en ny digital låneplatform, SMVerhvervslån.dk, der tilbyder lån til at indfri virksomhedernes ambitioner.

Bedre vilkår end i banken

”Det er lån til virksomhedernes udvikling og vækst. Der er ingen årlig genforhandling, der er fast rente i hele lånets løbetid og der er de samme vilkår i hele perioden. Er man medlem af SMVdanmark får man som låntager også en andel af overskuddet – såkaldte SMVkroner. Derfor kalder vi det også SMV-venlige erhvervslån,” siger vicedirektør i SMVdanmark Jakob Brandt om den nye låneplatform, der blev præsenteret på SMVdanmarks årsmøde i dag.

50% rabat til de 5 første

Månedens 5 første lånansøgere opnår 50% rabat på etableringsgebyret. Gælder t.o.m. 31-12-2019.

Læs mere på SMVerhvervslån.dk 

Samarbejde med Flex Funding 

SMVerhvervslån er en låneplatform udviklet af SMVdanmark i samarbejde med Flex Funding A/S, som står for driften – herunder lånegodkendelser, transaktioner, administration, support m.m. Flex Funding A/S er reguleret af Finanstilsynet som andre betalingsinstitutter og tilladelse til at gennemføre betalingstransaktioner.

Læs mere eller ansøg om lån på SMVerhvervslån.dk

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info