People vector created by Rawpixel.com - Freepik.com

september 17, 2018 /

“Et godt tilbud” – tænk jer om

Kortindløsningsaftaler.

I dofk er vi blevet opmærksomme på, at Nets i øjeblikket kontakter jer med ”et godt tilbud” på indløsningsaftaler på VISA/MasterCard. Ovenikøbet er der nogen af sælgerne der oplyser, at det er i samarbejde med dofk – DET ER DET IKKE.

De oplyser, at det er gratis at oprette, der er intet abonnement og de har lave gebyrer. De skriver/oplyser ikke noget om, hvor længe der går ingen pengene er på kontoen og hvor tit de hæver gebyrerne.

Dofk / Swedbank indløsningsaftale

Dofk har en aftale med Swedbank på indløsning af VISA/MasterCard der er meget bedre end den I får præsenteret fra Nets. Pengene går ind på kontoen efter 2 dage og der er intet abonnement. Hvis omsætningen på kort er lav og gebyrerne ikke når kr. 50 på en måned er mindstebetalingen kr. 50.

Her kan du se de store forskelle på gebyrerne på de enkelte korttyper.

Bemærk at ca. 95% af omsætningen på debet-, kredit- og firmakort ligger på danske kort.

Har du ikke allerede en kortindløsningsaftale på debet-/kreditkort, så kan du bruge det tilbud dofk har i samarbejde med Swedbank. Find det på MITdofk / medlemstilbud.

https://dofk.dk/medlemsomraadet/medlemstilbud/

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info