marts 15, 2018 /

Stå stærkere i din karriere som frisør

Ny kampagne med DFKF skal styrke vores branche

Det er ingen hemmelighed, at vores frisørbranche har flere udfordringer i disse år. Dels er der diskussionerne om prisdumping, og hvordan det bliver svært at finde kunder til eleverne, når herrer og børn bliver klippet de billigere steder. Dels bliver vi og DFKF udfordret af medlemsfrafald pga. prisdumping fra de fagforbund, der ikke er ansvarlige for fx overenskomstforhandlingerne eller har ekspertise til at udvikle uddannelserne på frisørskolen. Derfor går vi nu ud med en kampagne der tydeliggør, hvad dofk og DFKF gør for branchen, og hvordan du som frisør dermed står stærkere, uanset hvor du er i dit liv og din karriere.

Brug os til at opnå det, du drømmer om

Budskabet er klart: ”Brug os til at opnå det, du drømmer om”. Målet er, at du og andre bliver opmærksomme på, hvad vi som fagets fagorganisationer kan gøre for dig igennem hele din karriere – uanset om du er elev, ansat eller selvstændig. Og vi styrker samtidig dit og øvrige frisørers arbejdsliv ved dagligt at udvikle faget og branchen.

Som medlem ved du sikkert allerede, hvordan vi i dofk og DFKF i mange år har taget ansvaret for branchens udvikling og sikret et højt fagligt niveau med samarbejdet om den internationalt anerkendte 4-årige frisøruddannelse. Men du kan bruge os til meget mere, og det vil vi gerne fremhæve. Fra svar på dine konkrete spørgsmål og rådgivning om din salon til inspiration og kurser, attraktive medlemstilbud og juridisk bistand.

Stå stærkere i din karriere og aldrig alene

Denne kampagne er første store skridt til at stå stærkere sammen som frisører og branche, og målet er at styrke branchen ved at samle alle frisører i fagets egne fagorganisationer. Selve kampagnen vil køre resten af 2017 med videoer, annoncer, plakat til baglokalet, stor synlighed på de sociale medier og det nye website www.dindrøm.nu. Du kan bl.a. møde vores formand Connie Mikkelsen, der fortæller, at hendes drøm er, at den almindelige forbruger bliver meget mere opmærksom på, at pris og kvalitet hænger sammen, når de køber en frisørbehandling. Det kræver en respekt om faget, branchen og kvaliteten. – Jeg drømmer om, at alle frisører i den her dejlige branche kan stå sammen, så man kan løfte noget mere i flok, siger Connie.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info