marts 15, 2018 /

Kom og vær med på Facebook.com

Vi kan ikke komme uden om det – facebook er alle vegne, og har også sneget sig ind her i dofk, som en lukket gruppe kaldet: “Frisørmester i Danmark– kun for medlemmer af Frisørmesterforeningen”

Gruppen blev startet af et af vores medlemmer, som ønskede at det kun var medlemmer af dofk, som kunne blive medlem af gruppen. Senere blev formanden på Fyn: Jens Behrndtz gjort til administrator, således at der var hånd i hanke med medlemsskabet hos dofk.

Gruppen bliver brugt til lidt af hvert: En del sælger overskydende produkter, inventar mv. Andre efterspørger andre mestres erfaringer, det kan være erfaringer med produkter, ”skal jeg tage en elev”, valg af booking system mv. Ja langt de fleste indlæg kommer fra jer mestre – og det er også sådan det skal være.

Gennem de seneste mdr. har dofk bidraget med lidt nyheder på siden, nyheder som alle også var at finde på vores egen hjemmeside. Der var tale om nyheder, som vi enten var meget stolte af (fx VM i Milano), eller den meget aktuelle debat om ligestilling ift. dame-/herrepriser, hvor vi linkede til nyheden på dofk.dk

dofk synes det er en god gruppe, og synes det er dejligt, at I kan spare med hinanden i dette forum, og i sådan en positiv tone. Siden er primært jeres, og vi blander os som hovedregel ikke i debatter der inde, og vil ikke opdage ukorrekte oplysninger, eller gøres ansvarlig for den debat der foregår. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at ringe til jeres sektionskontor, såfremt I har overenskomstmæssige spørgsmål, for at være sikker på at få den korrekte vejledning.

Du kan blive medlem ved, på facebook, at søge ”Frisørmester i Danmark”, eller klikke her (du skal have en profil på facebook for at være medlem). Derefter skal du klikke på ”Bliv medlem af gruppen”, så vil vi gøre dig medlem hurtigst muligt.

Vi håber at du også vil være med, og bidrage i debatter samt give/modtage erfaringer til/fra dine kolleger.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info