januar 29, 2018 /

dofk forsikring skifter udbyder

dofk har valgt Marsh til at varetager dine forsikringer fra 1. januar 2018 I denne uge har Aon udsendt information om dette skifte. Vi vil gerne understrege at du ikke behøver at fortage dig noget. Forsikringen fortsætter automatisk via Marsh.

I brevet fra Aon står der:
Som tidligere kommunikeret, har dofk valgt at opsige samarbejdet med Aon Denmark Insurance Services A/S (ADIS). Dine nuværende dofk forsikringer (løsøre-, erhvervsansvars- og arbejdsskadeforsikringer) udløber derfor pr. 31.12.2017. Har du andre forsikringer hos os, vil de fortsætte som normalt.

Du modtager automatisk nye policer fra Marsh og behøver ikke gøre noget.
Aon glemmer desværre at oplyse, at alle aftaler overflyttes til Marsh, såfremt man ikke aktivt foretager et fravalg. I dofk er vi skuffede over denne fremfærd, og at Aon med dette initiativ forsøger at splitte vores forsikringsordning, til ugunst for alle medlemmerne.

Dig & din salon

De bedste vilkår for at drive salon i Danmark.

Læs mere her

Jura & regler

Personlig rådgivning om arbejdsregler og vilkår i branchen.

Læs mere her

Kontante fordele

Attraktive samarbejdsaftaler til både privatliv og arbejdsliv.

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info