• Bliv medlem

    Hos Dofk styrker vi selvstændige frisører og kosmetikere og vilkårene for branchen. Derfor har vi stor viden om dit fag, din branche og de udfordringer, du kan møde i din salon. Vi arbejder hver dag for at udvikle dit fag og skabe respekt om det.

    > De selvstændige frisørers fagorganisation for bedre branchevilkår
    > Attraktive medlemsfordele, forsikringer og pensionsordninger
    > Gratis rådgivning og juridisk hjælp om branchens regler

    Læs mere

Ny kampagne med DFKF skal styrke vores branche

Det er ingen hemmelighed, at vores frisørbranche har flere udfordringer i disse år. Dels er der diskussionerne om prisdumping, og hvordan det bliver svært at finde kunder til eleverne, når herrer og børn bliver klippet de billigere steder. Dels bliver vi og DFKF udfordret af medlemsfrafald pga. prisdumping fra de fagforbund, der ikke er ansvarlige for fx overenskomstforhandlingerne eller har ekspertise til at udvikle uddannelserne på frisørskolen. Derfor går vi nu ud med en kampagne der tydeliggør, hvad dofk og DFKF gør for branchen, og hvordan du som frisør dermed står stærkere, uanset hvor du er i dit liv og din karriere.

Brug os til at opnå det, du drømmer om

Budskabet er klart: ”Brug os til at opnå det, du drømmer om”. Målet er, at du og andre bliver opmærksomme på, hvad vi som fagets fagorganisationer kan gøre for dig igennem hele din karriere – uanset om du er elev, ansat eller selvstændig. Og vi styrker samtidig dit og øvrige frisørers arbejdsliv ved dagligt at udvikle faget og branchen.

Som medlem ved du sikkert allerede, hvordan vi i dofk og DFKF i mange år har taget ansvaret for branchens udvikling og sikret et højt fagligt niveau med samarbejdet om den internationalt anerkendte 4-årige frisøruddannelse. Men du kan bruge os til meget mere, og det vil vi gerne fremhæve. Fra svar på dine konkrete spørgsmål og rådgivning om din salon til inspiration og kurser, attraktive medlemstilbud og juridisk bistand.

Stå stærkere i din karriere og aldrig alene

Denne kampagne er første store skridt til at stå stærkere sammen som frisører og branche, og målet er at styrke branchen ved at samle alle frisører i fagets egne fagorganisationer. Selve kampagnen vil køre resten af 2017 med videoer, annoncer, plakat til baglokalet, stor synlighed på de sociale medier og det nye website www.dindrøm.nu. Du kan bl.a. møde vores formand Connie Mikkelsen, der fortæller, at hendes drøm er, at den almindelige forbruger bliver meget mere opmærksom på, at pris og kvalitet hænger sammen, når de køber en frisørbehandling. Det kræver en respekt om faget, branchen og kvaliteten. – Jeg drømmer om, at alle frisører i den her dejlige branche kan stå sammen, så man kan løfte noget mere i flok, siger Connie.

De små nyheder

Nye satser 2018

De nye 2018 satser gældende for Dagpenge m.m., AES og AUB er nu opdateret.

Log på medlemsområde og vælg herefter "Værd at vide" i menuen til venstre.

dofk medlemsbladet

I september har dofk haft en del klager over manglende blad eller at der blev leveret for mange blade.

Læs mere …
Spar penge på kortbetaling

dofk og Swedbank har indgået aftale om store besparelser på kortbetaling / indløsningsaftale.

Læs mere …

Landet rundt

Tillykke til Birte

STORT TILLYKKE til Birte Kjær McDonald fra Frisøren i Veri.

Læs mere …
Tillykke til Nicole Christiansen

STORT TILLYKKE!

På det seneste Markedsføringskursus i Randers har Nicole Møller Christiansen fra Salon Hårværk i Fredericia modtaget Mesterbrev.

Læs mere …
Tillykke med Mesterbrevet

STORT TILLYKKE!

På det seneste Arbejdsmiljøkursus i Randers har Kirsten Krogsgård Olesen fra Salon K i Skjern og Jette Gosvig fra Klippestudie ApS i Beder modtaget Mesterbrev.

Læs mere …

Bliv medlem

Læs mere om at blive medlem af dofk.
Vi har masse af gode fordele og tilbud!

Fagbladet dofk

Læs den sidste nye udgave eller kig igennem
alle de forrige – alt sammen online!

Skaf et medlem

Og få et gavekort til værdi
af 500 kroner

dofk Sekretariatet

Islands Brygge 26, 6. sal

2300 København S.

Tlf. +45 63157440

dofk@dofk.dk

dofk Fyn

Faaborgvej 41 A

5250 Odense SV

Tlf. +45 63173440

fyn@dofk.dk

dofk Jylland

Dytmærsken 14, 2. th.

8900 Randers

Tlf. +45 86434811

jylland@dofk.dk

dofk København

Smallegade 10, 1.

2000 Frederiksberg

Tlf. +45 38872804

kbh@dofk.dk

dofk Sjælland

Energivej 3

4180 Sorø

Tlf. +45 58533055

sjaelland@dofk.dk