april 30, 2018 /

Det Årlige Rejse- og Studielegat

Frisørfagets Faglige Ordning uddeler i juni 16 rejselegater, hver på 5.000 kr. som støtte til studier. Legatet skal benyttes til følgende:

 

  1. Kursus på inden- og udenlandske frisørskoler eller virksomheder, der er anerkendt af organisationerne i det pågældende land

 

  1. Virksomheds- og studiebesøg i udlandet

 

  1. Deltagelse i de af organisationerne anerkendte åbne internationale konkurrencer

 

Ansøgning om et legat stiles til Faglig Ordning senest den 30. maj 2018, hvorefter Faglig Ordnings hovedledelse på sit ordinære møde den 11. juni 2018 tager stilling til legatuddelingen.

 

I tilfælde, hvor der i et år ikke er ansøgt om alle 16 legater, kan hovedledelsen i et følgende år udvide antallet af legater.

 

For at opnå legatet skal ansøgeren i mindst 12 mdr. have stået som medlem af organisationerne, der danner Faglig Ordning. Et medlem, som har modtaget legat, kan først bevilges nyt legat to år senere.

 

På vores hjemmeside dofk.dk kan du finde et ansøgningsskema til at søge legatet. Du er også velkommen til at ringe eller skrive for at få skemaet tilsendt.

 

Ansøgning sendes til Frisørfagets Faglige Ordning:

 

dofk

Håndværkets Hus

Island Brygge 26

2300 København S

eller scan til susan@dofk.dk

 

Evt. forespørgsler kan rettes til tlf. 63 15 74 40

Dig & din salon

Læs mere her

Jura & regler

Læs mere her

Kontante fordele

Læs mere her
KURSER
Frisørfagets høje faglige niveau er afgørende for både dig og branchen, og med et stærkt kursusprogram tager vi i dofk ansvar for, at du gennem hele din karriere kan stå stærkere.
Menu
DOFK
Info